Decide for Impact podcast

Samenwerken voor succes - Martin van Diggele l Show 346

April 7, 2022

De volledige notities van deze aflevering vind je hier: https://decideforimpact.com/show346-samenwerken-voor-succes-martin-van-diggele/

Vandaag het gesprek met Martin van Diggele.

Martin is een gevoelige enthousiasteling en denker, vader en echtgenoot en naar eigen zeggen een ietwat stuntelende ondernemer. Na jaren als copywriter bij een reclamebureau was hij leeg, en ging in 2016 het roer om. Te lang had hij onder hoge druk dingen gedaan waar z’n hart niet in zat. Maar wat is dat eigenlijk, je hart? Nu is hij op zoek is naar een leven als een permacultuur: alles wat belangrijk is, in gezonde relatie met elkaar en de aarde. Uit die zoektocht werden twee startups geboren: CityGard containertuintjes en LavaBird sitting.

We hadden het uiteraard over CityGard, de tuintjes rondom afval containers die de wijk vrolijker maken en buurtbewoners met elkaar verbindt. Daarnaast spraken we over de keuzes na zijn overspannen periode en de keuze om naar Zweden te verhuizen met zijn gezin. Mooi vind ik, hoe Martin samenwerking gebruikt om intiatieven te starten en te testen op haalbaarheid.

Laten we beginnen…

Podbean App

Play this podcast on Podbean App